TÜRKÇE    ENGLISH    DEUTSCH    NEDERLANDSE

 

 

KAPTAN HOTEL

Wilt u er even helemaal tussenuit? Komt u dan naar Kaptan Hotel in Adrasan! Adrasan ıs gelegen aan de zuidkust van Turkıje, ongeveer 100 km ten zuiden van Antalya. Het heeft een bijzonder fraaie baai met een bijna 1 km lang zandstrand, omringd door spectaculaire bergen. Een omgeving dat (nog) niet is overspoeld door toeristen en waar u nog kunt genieten van het rustige Turkse leven, de Turkse gastvrıjheid en haar prachtige ongerepte natuur. Waar het heldere zeewater u uitnodigt tot zwemmen of vissen en waar vroege ‘vogels’ kunnen genieten van een spectaculaire zonsopkomst uit zee. Is het relaxen aan het strand u iets te rustig dan zijn er ruime mogelijkheden voor het maken van boottochten, het beoefenen van enkele watersporten, kunt u wandelend de prachtige omgeving verkennen of kunt u op onderzoek uitgaan naar steden, dorpen, markten en locatıes in de omgeving die een bezoek meer dan waard zijn. Voor natuurliefhebbers is Adrasan met name in het voor- en  najaar aantrekkelijk, wanneer het natuurschoon op haar mooist is. Kortom Adrasan en de medewerkers van Kaptan Hotel & Restaurant, nodigen u graag uit voor een rustige en onvergetelijke vakantie!

Geen supergrote luxe sterrenhotels maar gezellige kleinschalige familiehotels en pensions, waar u nog de Turkse gezelligheid en gastvrijheid kunt proeven. U vindt er geen boulevards maar gezellige wandelroutes langs genoemde hotelletjes en strand, geen disco’s maar verschillende terrasjes met barretjes waar u kunt dansen of een gesprek kunt aanknopen met overige vakantıegasten en de baai- en dorpbewoners.

In de directe omgeving treft u verschillende kleine- en middelgrote hotels, pensions, restaurants en enkele supermarktjes aan. Het kleine dorpje Çavus Köy genaamd, ligt op 5 km afstand van de Adrasan baai. Çavuşköy is een traditioneel Turks dorpje waar de bewoners zich toe leggen op het verbouwen van groente in kassen. Adrasan is omgeven door steden, dorpen en historische locaties die de moeite van het bezoeken meer dan waard zijn.

CONTACT
Tel: 0242 883 14 27
GSM: 0539 268 94 47
GSM: 0539 933 10 64 (Joke)
GSM : (NEDERLAND)0031 613 56 79 30
E-mail:
kaptanhotel@gmail.com